Benvolguts amics!
El 25 de octubre a les 19:00 ens complau convidar-vos al tast i conferència ‘La criança del vi: l'impacte de la fusta, l'acer, el ciment i el temps’, que tindran lloc com a part del nou cicle de seminaris 'Immersió en la cultura del vi'. La trobada anirà a càrrec del periodista Ilya Kirilin, conegut com a @Garnacha_man.
El vi és el producte més complex de l'agricultura. El raïm directament de la vinya té molt de sucre i gairebé no deixa cap sabor interessant. Proves el suc acabat de premsar i, de nou, no té gust de res. Proves el most en fermentació i penses: com és possible beure això? Però passen un parell d'anys, i a la copa apareix un vi extremadament complex, interessant i multifacètic, que pot tenir gust de qualsevol cosa, excepte d’aquell raïm original.
Per entendre què influeix en el sabor del vi, parlarem de les particularitats de la seva criança. Durant la propera cata i la conferència, juntament amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin, descobrirem:
El programa inclou tast i conferència sobre els vins de la Mediterrània.
Us esperem el 25 d’octubre a les 19:00 al Saló Verd (carrer de Josep Anselm Clavé, 31, 08002 Barcelona).
El tast i la conferència es faran en rus.
Durada: 1,5 hora.
Entrada: 45 euros.
Limitat el nombre de participants.
Per comprar les entrades, si us plau, utilitzeu el enllaç.