Què caracteritza la veritable gastronomia russa? Per què la mundialment famosa ensalada russa rep a Rússia el nom del xef francès Olivier? Com s'han de menjar correctament els pelmeni i per què el te per als russos no és només una beguda, sinó un ritual?
El 21 de febrer a les 18:00 hores t’invitem a una classe oberta interactiva “Secrets de la cuina russa”, que es durà a terme dins d’una sèrie de classes obertes i gratuïtes a la Fundació Cultural “CdR a Barcelona”.
Durant la nostra trobada, descobrirem les tradicions gastronòmiques de Rússia i aprendrem molts fets interessants. Coneixerem els noms de plats que val la pena provar almenys una vegada a la vida.
També parlarem de sopes, sushki i blini, de les tradicions de la Maslenitsa i les famoses conserves russes. A més, anotarem la recepta d'un dels plats tradicionals perquè el puguis preparar tu mateix. És una excel·lent oportunitat per ampliar el teu vocabulari i submergir-te en el món de l'idioma rus a través de la gastronomia.
Vine i coneixeràs si els russos realment beuen te cinc vegades al dia, quines altres begudes són populars a Rússia i per què la cuina russa és una part integral de la cultura i el caràcter nacional.
La classe serà impartida per la directora del Centre de Llengua Russa de la nostra Fundació, Karina Chmyreva.
Participació gratuïta amb inscripció prèvia.
Ens veiem el 21 de febrer!