Transformar l’aigua en vi, i viceversa, és quelcom que la humanitat encara no sap fer. Tanmateix, sabem molt sobre la influència de l’aigua en la natura i en com aquesta afecta el resultat final del vi a la copa. L’aigua exerceix un paper clau en totes les etapes de la viticultura, des de la composició del sòl on creix la vinya fins a les condicions climàtiques de la regió. Voleu descobrir com l’aigua modela el sabor i el caràcter del vi?
El 20 de febrer a les 19:00 us convidem al tast i conferència 'Vi i aigua', que es durà a terme com a part del cicle 'Immersió en la cultura del vi' i anirà a càrrec del periodista Ilya Kirilin, conegut com a Garnatxa_Man.
Juntament amb Ilya Kirilin, periodista especialitzat en vins, descobrireu:
• Com els mars i oceans van contribuir a l’expansió de la vinya arreu del món
• Com identificar mitjançant el sabor la influència del dur clima Atlàntic i del suau Mediterrani
• Com els rius de cabal moderat a Espanya van jugar un paper fonamental en el desenvolupament de regions vinícoles emblemàtiques com La Rioja i Ribera del Duero
• Quines vinyes costaners del País Basc pateixen per la proximitat de l’oceà
• Quin vi envelleix sota l’aigua i com això influeix en el seu sabor
El programa inclou tast i conferència sobre els vins de la Mediterrània.
Us esperem el 20 de febrer a les 19.00 al Saló Verd (carrer de Josep Anselm Clavé, 31, 08002 Barcelona).
El tast i la conferència es faran en rus.
Durada: 1,5 hora.
Entrada: 50 euros.
Limitat el nombre de participants.
Per comprar les entrades, si us plau, utilitzeu el enllaç.