20 de febrer
Vi i aigua
Una sèrie de conferències “Immersió a la cultura del vi” amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin
20 de febrer
Vi i aigua
Una sèrie de conferències “Immersió a la cultura del vi” amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin
20 de febrer
Horaris:
19.00 – 20.30
Telèfon:
+34 605 82 82 10
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Transformar l’aigua en vi, i viceversa, és quelcom que la humanitat encara no sap fer. Tanmateix, sabem molt sobre la influència de l’aigua en la natura i en com aquesta afecta el resultat final del vi a la copa. L’aigua exerceix un paper clau en totes les etapes de la viticultura, des de la composició del sòl on creix la vinya fins a les condicions climàtiques de la regió. Voleu descobrir com l’aigua modela el sabor i el caràcter del vi?

El 20 de febrer a les 19:00 us convidem al tast i conferència 'Vi i aigua', que es durà a terme com a part del cicle 'Immersió en la cultura del vi' i anirà a càrrec del periodista Ilya Kirilin, conegut com a Garnatxa_Man.

Juntament amb Ilya Kirilin, periodista especialitzat en vins, descobrireu:

• Com els mars i oceans van contribuir a l’expansió de la vinya arreu del món

• Com identificar mitjançant el sabor la influència del dur clima Atlàntic i del suau Mediterrani

• Com els rius de cabal moderat a Espanya van jugar un paper fonamental en el desenvolupament de regions vinícoles emblemàtiques com La Rioja i Ribera del Duero 

• Quines vinyes costaners del País Basc pateixen per la proximitat de l’oceà  

• Quin vi envelleix sota l’aigua i com això influeix en el seu sabor

El programa inclou tast i conferència sobre els vins de la Mediterrània.

Us esperem el 20 de febrer a les 19.00 al Saló Verd (carrer de Josep Anselm Clavé, 31, 08002 Barcelona).

El tast i la conferència es faran en rus.

Durada: 1,5 hora.

Entrada: 50 euros.

Limitat el nombre de participants.

Per comprar les entrades, si us plau, utilitzeu el enllaç.

20 de febrer
INSCRIPCIÓ