Benvolguts amics!
Els vins escumosos no només desperten admiració, sinó també moltes preguntes: com distingir el xampany del cava? Es poden combinar els escumosos amb plats de carn? Quina copa ressalta millor les seves qualitats?
De tot això parlarem en el tast i conferència “Xampany, cava, xampany!”, la trobada final del cicle de seminaris “Immersió en la cultura del vi” 2024, que tindrà lloc el 19 de desembre a les 19:00. L’esdeveniment anirà a càrrec del periodista Ilya Kirilin, conegut com @Garnacha_man.
Durant la propera cata i la conferència, juntament amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin, descobrirem:
- Qui va inventar el xampany i si realment Dom Pérignon va veure estrelles a la copa
- Quin és el mètode tradicional d’elaboració de vi escumós i per què està de moda ara
- Com el sucre influeix no només en la figura, sinó també en l'estil del vi escumós
- Per què el prosecco sol ser més car que la cava, tot i que la tecnologia de la seva producció és molt més ràpida i econòmica
- Per què llegir l’etiqueta del vi i per què la paraula Corpinnat és sinònim de qualitat
- On trobar vins escumosos interessants d’Espanya més enllà de Catalunya
I el més important:
- Com servir correctament els vins escumosos i amb què maridar-los.
Us esperem el 19 de desembre a les 19:00 al Saló Verd (carrer de Josep Anselm Clavé, 31, 08002 Barcelona).
El tast i la conferència es faran en rus.
Durada: 1,5 hora.
Entrada: 45 euros.
Limitat el nombre de participants.
Comprar entrades