19 de desembre
Xampany, cava, xampany!
Una sèrie de conferències “Immersió a la cultura del vi” amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin
19 de desembre
Xampany, cava, xampany!
Una sèrie de conferències “Immersió a la cultura del vi” amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin
19 de desembre
Horaris:
19.00 – 20.30
Telèfon:
+34 605 82 82 10
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Benvolguts amics!

Els vins escumosos no només desperten admiració, sinó també moltes preguntes: com distingir el xampany del cava? Es poden combinar els escumosos amb plats de carn? Quina copa ressalta millor les seves qualitats? 

De tot això parlarem en el tast i conferència “Xampany, cava, xampany!”, la trobada final del cicle de seminaris “Immersió en la cultura del vi” 2024, que tindrà lloc el 19 de desembre a les 19:00. L’esdeveniment anirà a càrrec del periodista Ilya Kirilin, conegut com @Garnacha_man.

Durant la propera cata i la conferència, juntament amb el periodista especialitzat en vins Ilya Kirilin, descobrirem:

- Qui va inventar el xampany i si realment Dom Pérignon va veure estrelles a la copa  

- Quin és el mètode tradicional d’elaboració de vi escumós i per què està de moda ara

- Com el sucre influeix no només en la figura, sinó també en l'estil del vi escumós  

- Per què el prosecco sol ser més car que la cava, tot i que la tecnologia de la seva producció és molt més ràpida i econòmica

- Per què llegir l’etiqueta del vi i per què la paraula Corpinnat és sinònim de qualitat  

- On trobar vins escumosos interessants d’Espanya més enllà de Catalunya  

I el més important: 

-  Com servir correctament els vins escumosos i amb què maridar-los.

Us esperem el 19 de desembre a les 19:00 al Saló Verd (carrer de Josep Anselm Clavé, 31, 08002 Barcelona).

El tast i la conferència es faran en rus.

Durada: 1,5 hora.

Entrada: 45 euros.

Limitat el nombre de participants.

Comprar entrades

19 de desembre
INSCRIPCIÓ